Tarieven bijles Wiskunde

 • Tarieven bijles Wiskunde

  Tarieven voor VMBO en HAVO/VWO (onderbouw) zijn € 40,= per uur voor een privéles.

  Onze tarieven zijn gebaseerd op lessen op onze leslokatie in Breda of Teteringen. Voor lessen bij u aan huis worden extra kosten in rekening gebracht (10,= opslag). Een les duurt 60 minuten.

  Belangrijk: Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht tegen het normale tarief.
 • Tarieven bijles Wiskunde
  Groepen
  Groepje van 2 personen 32,50 euro per persoon per uur
  Groepje van 3 personen 25,00 euro per persoon per uur
  Groepje van 4 personen 20,00 euro per persoon per uur

Belangrijk nieuws

 • Wiskunde verplicht examenvak voor Havo-leerling
  Het moet voor Havo-scholieren verplicht worden om examen te doen in wiskunde. Voor VWO-leerlingen is Wiskunde al een verplicht examenvak. De Minister van Onderwijs zal dat voorstel in de ministerraad bespreken.
 • Niet IQ maar motivatie bepaalt groei wiskundeprestaties
  Een langetermijnstudie in Duitsland toont aan dat wiskundige bekwaamheid bij leerlingen vooral groeit door motivatie en studievaardigheid en niet door intelligentie. De wetenschappers keken zes achtereenvolgende jaren naar de rekenvaardigheid en wiskundige bekwaamheid van 3520 leerlingen in de leeftijd van 9 tot 16 jaar.

Ervaringen van
anderen

 • " Ik krijg nu al een paar maanden bijles en ik ga zeker vooruit. Ik vind het nog wel moeilijk maar mijn cijfers stijgen met gemiddeld 1,5 punt...."
  Maartje Donkersloot, Teteringen, leerling HAVO 3
 • " Onlangs ben ik geslaagd voor mijn VMBO examen. Mijn ouders (en ik natuurlijk ook) zijn enorm blij. Met trots kan ik zeggen dat ik ben geslaagd met een 7,3..."
  Twan Scheepers, Breda, leerling VMBO 4

Links