Over mij...

Meer uitleg over mij en over wiskundles.nl...

Wiskunde bijles Breda Laat ik eens wat meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Jurgen, ben 54 jaar oud en getrouwd. Mijn leven lang heb ik in Breda gewoond en sinds 2012 wonen we in Teteringen. We hebben samen 2 prachtige kinderen. Een dochter van 21 en een zoon van 18. Zoals reeds gezegd ben ik in 1997 afgestudeerd aan de Hogeschool Katholieke Leergangen Tilburg (tegenwoordig Fontys) als 2e graads Wiskunde leraar. Sinds 2018 heb ik diverse Master vakken gehaald, waaronder Master Analyse en Master Meetkunde.

Ik ben niet meteen het onderwijs ingegaan, maar ben toen in de automatisering gerold. Ik ben gaan werken als Oracle Consultant en heb gewerkt voor o.a Randstad, Canon en Vodafone. Na 3 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het internet. Ik heb eerst 2 jaar voor kleine internet bedrijven gewerkt en ben begin 2003 voor mezelf begonnen. Als zelfstandig internetondernemer heb ik 100-en eigen websites ontwikkeld voor een brede doelgroep. Denk hierbij aan: startpagina's, gratis je eigen website maken, blogs, videoblogs en bedrijvengidsen. Daarnaast beheer ik ook de site Wiskunde.net, een site met door mij zelf gemaakte Getal en ruimte uitwerkingen.

Wiskunde bijles Maar de liefde voor het Wiskunde vak is altijd gebleven. Wiskunde wordt steeds meer verplicht in het Voortgezet Onderwijs en daardoor ook de vraag naar bijles. Ik vind het enorm leuk om leerlingen te helpen die worstelen met het vak. Doelstelling is dat ik 1 op 1 bijles zal geven. Maar in groepen kan ook. Tevens ben ik op dit moment aan het onderzoeken of er niet een goede manier is om de lessen online te geven. Het lijkt me fantastisch om online via tientallen videostreams lessen te kunnen uitzenden. Het kan zijn dat ik dat via Skype ga doen of via een eigen te ontwikkelen internet systeem. Hierover later meer.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een bijles? Neem dan even contact met me op!

Tot snel!

Groeten, Jurgen